Berichtenverkeer en facturatie Jeugd en Wmo

 

Op deze pagina vindt u informatie met betrekking tot het berichtenverkeer en de facturatie voor Jeugd- en Wmo-diensten. De zeven gemeenten in de regio Limburg-Noord hebben een uniforme werkwijze opgesteld voor het berichtenverkeer, waarbij zij in zoveel mogelijk gevallen dezelfde werkwijze hanteren.

 

Bijeenkomst berichtenverkeer, facturatie en wijzigingen 2018

Op donderdag 16 november organiseert de Regionale Werkgroep Backoffice van de zeven gemeenten in de regio Limburg-Noord een bijeenkomst over het berichtenverkeer, de facturatie en de wijzigingen 2018. In deze bijeenkomst, bedoeld voor backoffice- en administratieve medewerkers van aanbieders, wordt toegelicht hoe omgegaan wordt met alle wijzigingen in 2018 en kunnen vragen worden gesteld over de administratieve verwerking van deze wijzigingen. Het programma voor deze bijeenkomst, met de verschillende workshops, vindt u hier.

 

Contactgegevens per gemeente (backoffices) en gemeentecodes

Voor vragen over uitval van berichten en facturen kunt u per e-mail contact opnemen met de betreffende gemeente(n). In onderstaand overzicht staan de e-mailadressen en gemeentecodes. Een aanbieder heeft deze codes nodig in VECOZO. Voor vragen over VECOZO of technische problemen kunt u het beste contact opnemen met VECOZO via support@vecozo.nl.

 

Gemeente E-mailadres backoffice Gemeentecode
Beesel

zorgfacturen@beesel.nl

0889

Bergen

facturensd@bergen.nl

0893
Gennep

CrediteurenZorg@gennep.nl

0907
Horst aan de Maas    

postbuswiz@horstaandemaas.nl

1507
Peel en Maas

facturensociaaldomein@peelenmaas.nl      

1894
Venlo

administratieslw@venlo.nl

0983
Venray

schakelplein@venray.nl

0984