Contrast verhogen
Tekst Vergroten
Lees voor
Over Sociaal Domein

Proclaimer

De MGR is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet haar uiterste best deze actueel en correct te houden. Komt u desondanks toch informatie tegen die niet correct is of verouderd is, dan kunt u dat melden via info@sdln.nl. 

Privacy

De MGR gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. We geven nooit zomaar gegevens aan anderen. Kijk voor meer informatie in onze privacyverklaring. 

Lees voor

Auteursrecht

Alle materialen die getoond worden op deze website (waaronder teksten, foto’s, illustraties, lay-out, buttons etc.) vallen onder het auteursrecht van de MGR, tenzij anders vermeld. Deze materialen mogen niet zonder toestemming worden gebruikt. 

Links naar websites van derden

Deze website kan een link aangeven naar een of meerdere websites die onder de verantwoordelijkheid van andere partijen dan de MGR vallen. De MGR is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites en ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van een bezoek aan deze websites.

Toegankelijke website

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen onze website goed kan gebruiken. Met de inrichting van de huidige website hebben we al een grote stap gezet. Maar we zijn er nog niet. We blijven werken aan de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website. In onze toegankelijkheidsverklaring leest u hoe we dit doen.

Vragen, opmerkingen en tips kunt u sturen naar: info@sdln.nl